Здравейте, имам проблем със стоповете на капака. Предишния собственик ги беше залепил с лепило на силиконова основа, но ми сподели, че често се отлепват, както и стана! Знам, че е слабо място, но ако някой е решил проблема с някакво лепило да сподели марката! Искам да ги залепя един път и да не се занимавам повече. Благодаря!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145 лепило за заден стоп!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеМонтажен силиконецЗаден десен предполагам е създавал ядове ?
Почистваш, притискаш 15 мин и газ на заварка.
Comment
-
DMS, количката е бившата на Вели/brazen/ знам, че сте приятели.Та мисля, че точно с такова го е лепил преди това и се е получило нещо като дъвка. Ще търся друг вариант, ако не ще го намажа със силиконец!
Благодарско все пак!
146 1.6 Boxer 103 EX
155 1.7 TS 115 EX
145 1.9 JTD 105 +Chip - Maximum Overdrive EX
156 1.9 JTD 115 +Chip - Maximum Overdrive, My Love
Comment
-
Фифи е много глезункана - добре да се грижиш за нея! : )
Аз съм ползвал монтажен силикон. Изглежда бежов и когато приложиш усилие, тогава залепва. Стопа няма грешка... само при достигане на звуковата бариера се опитва да излети, както и всичко останало...
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеФифи е много глезункана - добре да се грижиш за нея! : )
Аз съм ползвал монтажен силикон. Изглежда бежов и когато приложиш усилие, тогава залепва. Стопа няма грешка... само при достигане на звуковата бариера се опитва да излети, както и всичко останало...Ще пробвам с Церезит
146 1.6 Boxer 103 EX
155 1.7 TS 115 EX
145 1.9 JTD 105 +Chip - Maximum Overdrive EX
156 1.9 JTD 115 +Chip - Maximum Overdrive, My Love
Comment
-
Първоначално публикувано от HeBpo3a Покажи съобщениеЗдравейте, имам проблем със стоповете на капака. Предишния собственик ги беше залепил с лепило на силиконова основа, но ми сподели, че често се отлепват, както и стана! Знам, че е слабо място, но ако някой е решил проблема с някакво лепило да сподели марката! Искам да ги залепя един път и да не се занимавам повече. Благодаря!!!
После ги залепих и двата с най-обикновен Поксипол, двукомпонентен, сив и от тогава не са мръдналиТова беше 2009-та
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Надали има някой със 145 да не е страдал от такова нещо, даже съм виждал хуни дето директно дупчат през стопа и слагат каруцарски болт....
Аз лично навремето доста се зайграх. Почистих местата където са стояли оригиналните блтове в пласмасата, след това леко зашкурих колкото да се надраска и обезмаслих с кореселин и залепих болтовете с капчица.
При монтажа на колата сложих силикон на стоповете около болтовете и стегнах гайките. Вече 4 години на са мръднали.
Comment
Comment